Otogar bombacılarının yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Otogar bombacılarının yeni görüntüleri ortaya çıktı!
NotHaber

Yeni çıkan görüntülerde, İstanbul’da katliam yapmak isteyen teröristlerin hedef şaşırtmak için kıyafetlerini birbirleriyle değiştirdiği görüldü.

İstanbul Esenler Otogarı’nda 5 kilogram patlayıcıyla ele geçirilen 3 Teröristin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin otogarda buluşup, kıyafetlerini birbirleriyle değiştirdikleri görüldü.
Teröristlerden İ.Z'nin, otogardaki 37 numaralı perona giriş yaparken telefonla konuştuğu, diğer terörist Y.S'nin ise kısa bir süre sonra aynı perona giriş yaptığı tespit edildi.

TERÖRİSTLER DENETİMDE FARK EDİLDİ!

Peron içerisinde yaklaşık olarak 5 dakika bekleyen teröristler, kıyafetlerini birbirleriyle değiştirdikten sonra perondan çıkıp ters istikamete yöneldi. Kovid-19 denetimi sırasında fark edilen teröristlerden R.A. ve İ.Z. kaçmaya çalışırken yakalandı. Diğer terörist Y.S. ise gece yarısı Bakırköy’de göz altına alındı.

BOMBALAR ZAMAN AYARLI VE UZAKTAN KUMANDALI!

Teröristlerden R.A kaçmaya çalışırken yol kenarına bıraktığı çantadan yaklaşık 5 kilogram ağırlığında patlamaya hazır 6 plastik patlayıcı çıktı. Patlayıcıların 4'ünün cep telefonuyla uzaktan kumandalı, 2'sinin zaman ayarlı olduğu tespit edildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz