Otellerdeki doluluk oranı yüzde yüze ulaştı

Otellerdeki doluluk oranı yüzde yüze ulaştı
NotHaber

Salgın sonrası ilk tatilleri için yola çıkan vatandaşlar kıyı kesimlerine akın etti. Antalya’da araç ve uçak yoğunluğu yaşandı.

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Antalya'da yoğunluk daha da arttı. Dünyanın önemli turizm bölgeleri arasında yer alan kent, yabancı ve yerli turistlerden oldukça talep görüyor.

Turizm sektörü, salgın sonrası normalleşmeyle beraber son yılların en yoğun bayram tatilini geçireceklerini düşünüyor. Sadece Akdeniz ve Ege'de değil, Türkiye'nin birçok noktasında hareketlilik yaşanmasını bekliyor.

“SAĞLIKLI VE GÜVENLİ” TURİZM

Salgın tedbirleri kapsamında "Sağlıklı ve güvenli" turizm sertifikasıyla hizmet sunulan bölgede, turistler deniz, kum ve güneşin keyfini yaşıyor. Rusya, Almanya ve Orta Doğu başta olmak üzere farklı bölgelerden yoğun turistlerin geldiği şehre, Türkiye'nin farklı bölgelerinden tatilciler de ilgi gösteriyor.

OTELLERDE DOLULUK ORANI YÜZDE 100

Salgın kapsamındaki kısıtlamaların kalkması ve Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla insanlar otellere erken rezervasyon yaptı. Yoğun ilgi turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz