Ömer Çelik: CHP’ye en güzel cevabı kendi milletvekili verdi!

Ömer Çelik: CHP’ye en güzel cevabı kendi milletvekili verdi!
NotHaber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin dillendirdiği 128 milyar dolar rezervin kayıp olduğu iddialarına, en güzel cevabı kendi milletvekilleri olan İlhan Kesici’nin verdiğini söyledi.

CHP tarafından öne sürülen, “Merkez Bankası’nın 128 milyar dolar rezervi kayıp” iddialarına Ak Parti’den yanıt geldi.

Parti sözcüsü Ömer Çelik, İlhan Kesici’nin konuyla ilgili açıklamalarına atıfta bulunarak, “CHP’li milletvekili, ‘Ekrana bakarsanız, ekonomi okuryazarlığınız da varsa görürsünüz' dedi. Kendi partilerinin milletvekilleri ona en güzel cevabı verdi. Neredeymiş? 'Bakmasını bilene gözünün önündeymiş'" diye konuştu.

Çelik, CHP’nin emekli amiraller konusundaki tavrını örtmek için asılsız iddiaları gündeme taşıdığına dikkat çekerek, “Kılıçdaroğlu'nda bir bilgi varsa bunun içeriğine kim müdahale etmiş, zamanını kim değiştirmiş. Açıklasın" dedi.

'SARIKLI AMİRAL GÖRÜNTÜSÜNE OLUMLU BAKMIYORUZ'

Sarıklı amiral görüntüsü üzerinden yapılan eleştirilere de cevap veren Çelik, “Milli Savunma Bakanlığı'nın sarıklı amiral meselesini seyrettiği gibisinden bir şey söylüyorlar. TSK'daki disiplin süreci devam ediyor. Her fırsatta usûl diyorsunuz. Ne yapsın TSK, kendi soruşturmasını tamamlamasın mı? Şeklinde konuştu.

Sarıklı amiral görüntüsüne onaylamadıklarını belirten Çelik “Olumlu bakmıyoruz, doğru, meşru kabul etmiyoruz. Deniz Kuvvetleri’nde böyle bir görüntüyü kabul etmiyoruz, bu bildiriyi de kabul etmiyoruz" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz