Neden? Hamile kediye önce vurdu sonra da çantasını fırlattı

Neden? Hamile kediye önce vurdu sonra da çantasını fırlattı
NotHaber

Başkent’te izleyenleri öfkelendiren ibir o kadar da düşüncelere sevk eden bir barbarlık görüntüsü kayda alındı. Bir kadın, hiçbir sebep yokken hamile kediye önce vurdu sonra da elindeki çantayı fırlattı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir spor salonun bahçesinde iş yeri çalışanlarının beslediği hamile Kedi vicdansız bir insanın saldırısına uğradı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kimliği belirsiz bir kadının uyuyan kediye sessizce yaklaşarak bir an da sertçe vurduğu ve uzaklaştığı görüldü.

HIRSINI ALAMADI GERİ DÖNÜP ÇANTA FIRLATTI

Hırsını alamayan acımasız kadın, korkuyla yerinden fırlayan kedinin yanına tekrar gelerek bu kez de elindeki çantayı hayvanın üzerine fırlattı. Çantanın kendisine geldiğini fark eden talihsiz kedi, korkulukların arasından kaçarak kurtulabildi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntüler sosyal medya medyada yayılmasının ardından büyük tepki çekerken güvenlik güçlerinin olay hakkında tahkikat başlattğı ortaya çıktı.

KEDİ KORUMA ALTINDA

Öte yandan şiddete uğrayan gebe kedi, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gözetim altına alındı. Veteriner hekimlerin nezaretinde sağlık kontrolleri için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gözetim altına tutulan kedide ve doğmak üzere olan yavrularında herhangi bir sorunun tespit edilmediği kaydedildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz