Mustafa Sarıgül: Ofsaytı kaldıracağız!

Mustafa Sarıgül: Ofsaytı kaldıracağız!
NotHaber

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den futbolseverleri yakından ilgilendiren ilginç bir seçim vaadi geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken parti genel başkanlarının da vaatleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Aydın’da bir yerel televizyon kanalının canlı yayınında Ofsaytı kaldıracağını söyledi. Futbolseverleri yakından ilgilendiren bu seçim vaadini duyan sunucu şaşkınlığını gizleyemedi.

MUSTAFA SARIGÜL: DÜNYADA DA OFSAYTI KALDIRACAĞIZ!

Bu esnada “dünyada da ofsayt var” diye hatırlatan sunucuya Mustafa Sarıgül, “Dünyadan da kaldırmamız lazım. Yenilik, değişim istiyoruz biz” dedi. Sunucu “Ofsayta düşmekten mi korkuyorsunuz?” diye sorunca Sarıgül soruyu kahkaha atarak geçiştirdi. Futbolseverler, futbolun patronu FIFA’ya rağmen Mustafa Sarıgül’ün ofsaytı nasıl kaldıracağını merak ediyor.

BESİM TİBUK’DA OFSAYTI KALDIRMAK İSTEMİŞTİ

 Mustafa Sarıgül’ün bu ilginç seçim vaadi akıllara yıllar önce aynı sözleri dile getiren Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk’u getirdi. O da yıllar önce ofsaytı kaldırmaktan bahsetmiş ve bu sözleri Türk siyasetinin unutulmaz çıkışlarından biri arasına girmişti. Tibuk, katıldığı bir programda ofsaytla ilgili şunları söylemişti: “Bu ofsayt beni fıtık eder. Nedir bu ofsayt Allahı’nı seversen ya. Ofsayt kadar garip bir kural bilmiyorum. Neymiş çok gol olurmuş. Bırak gol olsun kardeşim. Ofsaytta çok yanlış kararlar veriliyor. Ofsaytı da kaldırmak lazım!”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz