Muharrem İnce: Orman yangınlarında sabotaj olmadığını kimse bana anlatamaz!

Muharrem İnce: Orman yangınlarında sabotaj olmadığını kimse bana anlatamaz!
NotHaber

Türkiye’nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarını değerlendiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “Orman yangınlarının bana kimse doğal bir olay olduğunu anlatamaz. İnandırıcı gelmiyor” dedi.

Orman Yangınları siyasetin gündeminde yer almaya devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Ankara İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada Sabotaj ihtimali üzerinde durdu. İnce, orman yangınlarının doğal yollarla çıktığına inanmadığını belirterek “Bana kimse orman yangınlarının doğal bir olay olduğunu anlatamaz. İnandırıcı gelmiyor” şeklinde konuştu.

MUHARREM İNCE: EĞER SABOTAJ İSE YAZIKLAR OLSUN SİZE

Orman yangınlarının sabotaj sonucu meydana geldiğinin belli olması halinde hükümetin sorumlu tutulması gerektiğini vurgulayan İnce “Eğer sabotajsa, eğer terör örgütleri bunu yapmışsa yazıklar olsun size, istihbaratınız nerede? Ne sınırlarımızı ne de ormanlarımızı koruyabildiniz” diye konuştu.

BÜYÜK KURULTAY 18 EYLÜL’DE YAPILACAK

İnce, konuşmasının son bölümünde iktidarın sığınmacılar ile ilgili politikalarını da eleştirdi. Öte yandan partisinin büyük kurultayının 18 Eylül tarihinde yapılacağını açıklayan İnce, partililerden bu büyük güne iyi bir şekilde hazırlanmalarını istedi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz