Muharrem İnce: Gençler cumhurbaşkanıyla makara yapabilecek

Muharrem İnce: Gençler cumhurbaşkanıyla makara yapabilecek
NotHaber

Kırşehir’de miting yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, idealindeki gençlik tarifini yaparken “Gençler cumhurbaşkanıyla makara yapabilecek” dedi.

Kırşehir’de yaptığı mitingde halka seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, idealindeki gençliği tarif etti. İnce gençlerin özgür bir ortamda olması gerektiğini vurgulayarak “Gençlerimize hızlı ve ücretsiz internet vereceğiz. Gençlerimizi özgürleştireceğiz. Gençler cumhurbaşkanıyla makara yapabilecek. Attığı bir tweet’ten korkmayacak. Güzel hayaller kuran gençler olacak. Ve en önemlisi umut dolu gençleri yeniden yetiştireceğiz” diye konuştu.

MUHARREM İNCE: İTTİFAK ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİDİR

Mitingin ardından partisinin il binasının açılışını yapan Muharrem İnce burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. İttifakla ilgili düşünceleri sorulan İnce “Biz özgüveni yüksek bir partiyiz. Bizim amacımız 50+1'i tek başımıza almak. Ama ittifaklar seçime yakın ne olur, onu o zaman konuşuruz. Yola çıkarken ittifakla yola çıkmak özgüven eksikliğidir, doğru değildir" şeklinde yanıt verdi.

“İKTİDARI DA MUHALEFETİ DE GÖNDERECEĞİZ”

İnce, 2002 yılındaki seçimleri hatırlatarak “O dönemde hem muhalefet hem de iktidar partileri yapılan seçimlerle meclis dışında kalmıştı. Bu 'Z' kuşağı dedikleri gençler var ya, görüyorum onları da. Onlarla, kadınlarla birlikte bu iktidarı da bu muhalefeti de aynı çuvala koyup göndereceğiz, hep birlikte” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz