Motosikletli saldırganlar dehşet saçtı!

Motosikletli saldırganlar dehşet saçtı!
NotHaber

İki motosikletle bir evin önüne gelen saldırganlar 4 kişiyi yaralayıp etrafa ateş ederek kaçtı. Yaralılardan biri hayata veda etti.

Adana’da filmleri aratmayan bir saldırı anı yaşandı. Yüzleri besle sarılı 4 saldırgan 2 motosikletle bir evin önüne geldi. İçlerinden ikisi eve girdi ve aynı aileden 4 kişiyi yaraladı. Evden hızla çıkan saldırganlar kaçarken etrafa ateş ettiler. O anlara tanıklık eden vatandaşlar çığlık çığlığa bağırarak kaçmaya başladılar. O anlar hem güvenlik kamerasıyla hem de bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

YARALILARDAN BİRİ ÖLDÜ

Hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan İsmail Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevredekilerin bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan İsmail Demir, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın 'eski sevgilim dedikodusu' nedeniyle komşu iki aile arasında başlayan husumetten çıktığı öğrenildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz