Millet İttifakı'nın iki lideri Başkent Kart’ı tanıttı

Millet İttifakı'nın iki lideri Başkent Kart’ı tanıttı
NotHaber

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hizmete sunulan Başkent Kart’ın tanıtımına Millet İttifakı’nın iki lideri katıldı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Başkent Kart" hizmetini kamuoyuna törenle duyurdu. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Millet İttifakı’nın diğer lideri olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Kılıçdaroğlu’na eşlik etti.

“SEÇİMDEN ÖNCE VERİLEN SÖZ TUTULDU”

Seçimlerden önce verilen sözlerin, seçimlerden sonra nasıl tutulduğunu gördüklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Verilen bir sözün tutulması çok önemli. Bu halkla, halkın seçtiği belediye başkanı arasında güvenin oluşması açısından son derece değerli." diye konuştu.

“SİZ HARCADIKÇA İHTİYAÇ SAHİPLERİ KAZANACAK”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘Başkent Kart’ın insan odaklı belediyecilik anlayışının en önemli hizmetlerinden biri olduğunu söyledi. Her pos cihazında işlem yapıldığında ihtiyaç sahiplerinin kazanacağını belirten Yavaş, “Başkent Kart kartın sadece Ankara'da değil, tüm dünyada kullanılabilecek” diye konuştu. Kartın tüm iş yerleri ve online alışverişlerde kullanılabileceğini belirten Yavaş, sosyal yardımların da bu kart vasıtasıyla halka ulaştırılacağını söyledi. Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener "çok harcama yapmalarını" dileyerek Başkent Kart hediye etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz