Meral Akşener, Rize’de vatandaşla tartıştı!

Meral Akşener, Rize’de vatandaşla tartıştı!
NotHaber

Rize İkizdere’de esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bir kadın ve esnafla tartıştı, partililerle vatandaşlar arasında arbede yaşandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyareti olaylı geçti. Akşener, İkizdere ilçe merkezinde önce bir kadınla sonra da bir esnafla sözlü tartışmaya girdi. Partililerle bazı vatandaşlar arasında da gerginlik yaşandı.

AKŞENER: HADİ ORADAN!

Akşener otomobilden indikten kısa bir süre sonra bir kadın, "terör örgütü ile iş birliği yaptıkları" iddiasında bulunarak, Akşener'e tepki gösterdi. "Açıklama yapar mısınız?" diyen kadına, Akşener "Yapmıyorum kardeşim. Ezan okunuyor, nasıl bir iftiradır. Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp." şeklinde cevap verdi.

Kadının "Boy boy resimleriniz çıkıyor, iftira ediyorsunuz." sözleri üzerine Akşener, "Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okutturdum? Hadi oradan" sözlerini kullandı.

ESNAF, NETANYAHU BENZETMESİNİ SORDU

Esnaf ziyareti sırasında bir kişi, Akşener'e, "Cumhurbaşkanımızı, Netanyahu'ya benzetmeniz size yakıştı mı?" diye seslendi. Akşener, "Sen yakıştırdın mı?" diye sordu, vatandaş "Ben yakıştırmadım." yanıtını verdi.

VATANDAŞLA PARTİLİLER ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Esnafla olan bu sohbet üzerine partililer ve bazı vatandaşlar arasında gerginlik arttı. Tartışan kişiler, güvenlik güçlerinin uyarısıyla dağıldı. Meral Akşener ve beraberindekiler, daha sonra taş ocağı açılması planlanan bölgeye doğru yola çıktı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz