Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi: Referandum getir!

Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi: Referandum getir!
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a referandum teklif etti: Kanal İstanbul için referandum getir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı liderleri arasında Kanal İstanbul tartışması devam ediyor. Partisinin meclis grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a seslenerek “Sen milletin adamı değil miydin? Kanal İstanbul için getir referandum. Milletimiz ona ne diyecek? Evet derse hay hay can baş üstüne, canının istediğini yap ama hayır derse de milletin emrinde olduğunu, milletin kararına uyacağını ilan et” dedi.

‘TİKSİNDİRİCİ BORÇ’ KAVRAMINI ORTAYA ATTI, PARASINI ERDOĞAN’IN ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Konuşmasında ‘Tiksindirici Borç’ kavramını ortaya atan Meral Akşener, “Kanal İstanbul’un parasını millet ödemeyecek. Tiksindirici Borç doktrinine göre, milletimize inat olarak yaptığını bizzat kendin itiraf ettiğin bu projeden doğan şahsi borcunu eğer varsa paran bizzat sen ödeyeceksin. Yani birisi bir parayı söke söke alacaksa hiç kusura bakma senden alacak” dedi.

“BİZDEN KAPİK İŞLEMEZ”

Kanal İstanbul projesine dahil olmak isteyen yerli ve yabancı finans kuruluşlarını, inşaat firmalarını tekrar uyardığını hatırlatan Akşener, “Bu tiksindirici borcu milletimizden değil bizzat Recep Tayyip Erdoğan’dan isteyeceksiniz. Paranızı onun şahsi hırslarına veriyorsunuz, geriye de bir zahmet kendisinden alacaksınız. Bizden kapik işlemez” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz