Meral Akşener bu kez Bartın'da vatandaşla tartıştı!

Meral Akşener bu kez Bartın'da vatandaşla tartıştı!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği Bartın'da bir vatandaşla tartıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak için Bartın'ı ziyaret etti. Esnafları ziyaret edip sorunlarını dinleyen Akşener, kendisine tepki gösteren bir vatandaş ile tartıştı.

Mayıs ayında Rize'de esnaf ziyareti yapan Akşener, kendisine yönelik "terör örgütü ile iş birliği yaptıkları" iddiasında bulunan bir vatandaşla da tartışmıştı.

"BENDEN HELALLİK ALMAN LAZIM"

Esnaf ziyaretleri sırasında bir vatandaşın; "Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti." şeklinde konuşması Akşener'in tepkisini çekti.

Kendisinin Necmettin Erbakan döneminde içişleri bakanlığı yaptığını hatırlatan Akşener, "Ben ne yaptım size, ne söyledim şimdiye kadar? Bir şey yaptım mı, hayır. Başka bir şey söyleyeceğim. Rahmetli Erbakan Hoca'ma ben ne yapmışım? Biz birlikte iktidar olduk, ben içişleri bakanlığı yaptım onun yanında. Sevgili ağabeyim unutmuşsun. Sen AK Parti'li olunca bunları unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden, çok ciddi söylüyorum." şeklinde tepki gösterdi.

Tartıştığı vatandaşın helallik istemesi üzerine hakkını helal etmediğini söyleyen Akşener, "Etmiyorum, size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu başka bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde özellikle seninle görüşeceğiz. 'Kol kola...' Çok günah… Ne ayıp bir şey, ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" ifadelerini kullandı.

"ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

20 Ocak 2020 tarihinden bu yana ilçe ilçe gezip esnafların sorunlarını mecliste gündeme getirdiklerini belirten Akşener, "Bu dükkanlara girdiğim zaman iktidarı yermiyorum, kendi partimi övmüyorum, propaganda yapmıyorum. Sadece esnafı, işçiyi, işsiz genci, rastladığımız çiftçiyi dinliyorum. Ben konuşmuyorum, onları dinliyorum ve çözümlerimi paylaşıyorum." şeklinde konuştu.

"YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜKTEN SONRA KONUŞACAĞIZ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu noktada ayrıştırıcı değil birleştirici olunması gerektiğini belirten Akşener, "Tabii bu iş söndürülsün, edilsin konuşacak çok şey var. İYİ Parti Genel Başkanı olarak şu anda erteliyorum. Söndürüldükten sonra beceriksizlikleri konuşacağız. İkincisi, çok tevatür var. Bu tevatürlerin bir an önce giderilmesi lazım. İktidar partisi devleti yönetiyor. Dolayısıyla buna çok aşırı dikkat gösterilmesini talep ediyorum. Bu ormanlar sıcak kurak iklim sebebiyle mi yandı, yoksa yakıldı mı, kundaklandı mı? Bu şüpheyle gitmez. Bunun derhal ve çok hızlı bir şekilde tespit edilip vatandaşla paylaşılması lazım." dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz