Kuvvetli yaz yağmurları devam ediyor

Kuvvetli yaz yağmurları devam ediyor

Meteoroloji, yağışlar nedeniyle oluşabilecek su baskınlarına ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Batı Karadeniz’in batısı, Ankara ve Eskişehir çevrelerinde; öğle saatlerinden itibaren İç Ege Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Muğla'nın doğusunun iç kesimleri, Konya’nın kuzey ve batı kesimleri, Bilecik çevreleri ile Bursa’nın güney ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın, kuzey yönlerden; güney, iç ve doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında zaman zaman kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

21 HAZİRAN PAZARTESİ İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İstanbul 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Anadolu Yakası yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 30°C

Az bulutlu

ADANA 30°C

Parçalı çok bulutlu, iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere yerel gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 26°C

Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere yerel gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 25°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM 32°C

Az bulutlu

DİYARBAKIR 39°C

Az bulutlu ve açık

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz