Kütahya’da şiddetli deprem! 5 il sarsıldı

Kütahya’da şiddetli deprem! 5 il sarsıldı
NotHaber

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre saat 14.03’te merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ankara, Eskşehir, Afyon ve Konya’dan da hissedildi.

Merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 5.0 büyüklüğünde meydana gelen Deprem, birçok çevre ilden hissedildi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerine dair anbean mesajlarını paylaştı. AFAD’dan yapılan açıklamada herhangi bir olumsuz ihbar bulunmadığını aktardı. Depremin ardından artçı sarsıntılar bölgede devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kütahya Valisi Ali Çelik, ''Altıntaş ilçemizde saat 14.03'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibarıyla olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Alanda tarama çalışmalarına devam edilmektedir. Geçmiş olsun'' ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde gerçekleşen 5 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem esnasında binalar sallanırken Vatandaşlar kendini dışarı attı. Bazı vatandaşlar depreme namazda yakalanırken, bazıları ise bankada işlem yaptırdığı sırada depreme yakalanarak kendini dışarı attı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz