Küçükçekmece'de sahte dolar dolandırıcılığı

Küçükçekmece'de sahte dolar dolandırıcılığı
NotHaber

İstanbul Küçükçekmece'de ilginç bir dolandırıcılık hadisesi yaşandı. Sahte 100 dolarla marketten sigara aldıktan sonra para üstü alan yabancı uyruklu kadın kayıplara karıştı. Market çalışanı, paranın sahte olduğunu öğrendiğinde iş işten geçmişti.

Küçükçekmece’de şeytana pabucunu ters giydirecek akıl dolu bir Dolandırıcılık yaşandı. Sahte parayla, marketten sigara aldıktan sonra para üstünü alan kadın ortadan kayboldu. Üstelik sahte para dolardı. Değeri 800 TL olan para üstünü alıp marketten uzaklaştı. Market sahibi dolandırıldığını döviz bürosunda öğrendi.

800 LİRAYI ALARAK MARKETTEN UZAKLAŞTI

Alınan bilgiye göre, Cennet Mahallesi Okul Sokak'taki bir markete gelen ve yabancı dil konuşan kadın, market işletmecisi Ayla Gezeli'ye sigara almak istediğini ancak üzerinde Türk lirası bulunmadığını söyledi. Sigara alan şüpheli, dolar üstü 800 lirayı da alarak marketten bir araçla ayrıldı.

DÖVİZ BÜROSUNDA ÖĞRENDİ Döviz bürosuna giderek 100 doları bozdurmak isteyen Ayla Gezeli, paranın sahte olduğunun söylenmesi üzerine Küçükçekmece Polis Merkezi'ne giderek şüpheli kadın hakkında şikayetçi oldu.Marketteki güvenlik kamerasından inceleme yaparak şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz