Koyun otlatan küçük Kıymet kayboldu!

Koyun otlatan küçük Kıymet kayboldu!
NotHaber

Dedesiyle birlikte yaylada koyun otlatan 11 yaşındaki Kıymet ortadan kayboldu. Jandarma ve AFAD arama tarama çalışmalarına başladı.

Konya’nın Beyşehir ilçesi kırsalında, dedesiyle gece gündüz koyun otlatan 11 yaşındaki Kıymet öğle vakti aniden ortadan kayboldu. Torununun kaybolduğunu farkeden dede Halil Camız, hemen Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, dört koldan küçük Kıymeti aramaya başladı.

ÖĞLE VAKTİ KAYBOLDU

Dede Halil Camız, sabahtan işlerini bitirince öğle vakti çadırda dinlenmek istedi. Bir saat uyuduktan sonra yemek yapmak için uyanan dede torunu Kıymet’in kaybolduğunu fark etti. Daha sonra jandarmaya haber veren dede, kızın bölgeyi çok iyi bildiğini söyledi.

8 SAATTİR ARANIYOR

Baba Mehmet Camız ise daha önce böyle bir olay yaşamadıklarını belirterek “Kızım çok akıllı bir kızdır. Saat 12.00’de kaybolmuş, 15.00 sularında gören bir kişi olmuş. Bu ihtimale karşı kaçırılıp kaçırılmadığı konusunda bir şey diyemiyorum. Ben annesiyle beraberdim Antalya'da Toroslar bölgesindeydik. Ben oradan geliyorum. Yaklaşık 8 saattir aranıyor. İnşallah sağ selamet bulunur” şeklinde konuştu.

“JANDARMAYI GÖRÜNCE SAKLANDIM”

Sabah saatlerinde dedesinin çadırına geri dönen Kıymet, “Jandarmayı görünce çok korktum ve saklandım. Gelmedim, saklandım, herkesi izledim” diye konuştu. Yürekleri ağızlara getiren Kıymet’in bulunması jandarmayı ve ailesini çok sevindirdi. Jandarma küçük Kıymet'e oyuncak bir bebek hediye etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz