Koray Aydın’dan CHP’ye ‘cumhurbaşkanı adayımız’ göndermesi

Koray Aydın’dan CHP’ye ‘cumhurbaşkanı adayımız’ göndermesi
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP’den gelen ‘Bizim cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’ açıklamasına ‘Bizim gönlümüzden de Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması geçiyor’ dedi.

Millet İttifakı’nın üyelerinden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'dan "Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu" açıklaması gelmişti. Bu açıklamaya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yanıt verdi. Aydın, “Her partide bulunan insanların gönlünden biri geçiyor. Bu doğal bir şey, eşyanın tabiatına aykırı bir durum yok. Bizim gönlümüzden de Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması geçiyor” dedi.

KORAY AYDIN: ORTAK ADAY KONUSU ZAMANI GELDİĞİNDE HALLEDİLİR

Millet İttifakı’nın ortak aday belirleme konusuna değinen Aydın, “Onun gününe daha çok var. Bu konularda çok kolay anlaşılır, arada bir sürtüşme filan çıkmaz. Dolayısıyla o, zamanı geldiğinde halledilebilecek bir konudur” diye konuştu.

“BU ÜLKEYİ MACERAPERESTLERİN ELİNE BIRAKMAYACAĞIZ”

Aydın, 2023 seçimlerinde bütün partilere büyük görev düştüğüne dikkat çekerek “Bu ülkenin geleceğini tesadüflere bırakamayız. Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğini maceraperestlerin eline bırakamayız, bırakmayacağız da. İlk sandık bu sorulara cevabın verileceği gün olacak. Onun için İYİ Parti olarak seferberlik halindeyiz” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz