Konya katliamı katil zanlısı cinayeti neden işlediğini söyledi

Konya katliamı katil zanlısı cinayeti neden işlediğini söyledi
NotHaber

Konya'da aynı aileden 7 kişiyi öldüren ve dün akşam saatlerinde Bozkır ilçesinde yakalanan Mehmet Altun emniyette verdiği ifadede cinayeti işleme sebebini söyledi.

Türkiye’yi derinden etkileyen Konya Katliamının katil zanlısı Mehmet Altun’un emniyetteki ifadesine ulaşıldı. İfadesinde, iki aile arasında mayıs ayında yaşanan taşlı sopalı kavga nedeniyle 6 kişinin tutuklandığını belirten Altun “Şikayetlerinden vazgeçmelerini istedim, tartışma çıktı. Aile üyeleri üzerime yürüyünce cinayetleri işledim” dedi.

ARKASINDA DELİL BIRAKMAMAK İÇİN EVİ ATEŞE VERMİŞ

Evi yakma sebebini de anlatan Altun, “Eve girerken belediye memuru olduğumu söyledim. Aile bahçede toplandı. Maskemi çıkarınca beni tanıdılar ancak silahı görünce bir şey yapamadılar. Evi ateşe vermek istememin sebebi de kamera kayıt cihazını yakıp arkamda delil bırakmamaktı" şeklinde konuştu.

MEZARLIKTA YAKALANDI

Öte yandan katil zanlısı Altun olaydan sonra Bozkır ilçesi kırsalına kaçmış, yakalanmamak için sürekli yer değiştirmiş ve ağaç diplerinde gizlenmiş. Üçpınar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde polis ve jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyeti sırasında saklandığı mezarlıkta yakalanan Altun, gözaltına alınarak emniyete getirilmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz