Koku şikayeti gelen daireden 50 kedi çıktı!

Koku şikayeti gelen daireden 50 kedi çıktı!

Bolu'da kötü koku şikayeti üzerine, Sevim Kuşçu'nun yaşadığı daireye savcılık izniyle giren ekipler, onlarca kediyle karşılaşınca şaşkınlık yaşadı.

Borazanlar Mahallesi'nde bir apartmanın üçüncü katında oturan Sevim Kuşçu'nun (64) evinden kötü koku gelmesi üzerine komşuları Bolu Belediyesi ve polis ekiplerine şikayette bulundu. Hakkında daha önceden de şikayet bulunan Kuşçu'nun kapıyı açmaması üzerine savcılıktan arama için izin kağıdı alındı. Binaya vinçle camdan girildiğinde ise içeride korkunç bir manzara ile karşılaşıldı.

ŞİKAYET ÜZERİNE GELEN POLİSLERE KAPIYI AÇMADI

Hayatından endişe edilen Kuşçu ile irtibat kurmayı başaran ekipler kokudan dolayı apartmanda yaşayanların şikayetçi olduğunu belirterek kadından kapıyı açmasını istedi. Veteriner İşleri Müdürü, polis ve sağlık ekiplerinin dakikalar süren ikna çabalarına rağmen Kuşçu evin kapısını açmadı. Kuşçu’yu kapıyı açmakta ikna edemeyen ekipler, savcılıktan Kuşçu’nun evine giriş izni alınarak girilmesi için olay yerinden ayrıldı.

EVDEN 50 KEDİ ÇIKTI

Kuşçu’nun evine girebilmek için savcıdan izin alan ekipler dün akşam saatlerinde kadının evine giderek çilingir yardımıyla içeri girdi. Eve giren Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ve sağlık ekipleri, Kedi pisliği içerisinde kalan evde 50 kediyle karşılaştı. Kötü şartlarda bakılan kediler kafeslere konularak itfaiyenin merdiveniyle balkondan indirilerek Hayvan Hastanesi'ne götürüldü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz