Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı lunapark görevlisine silah çekti

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı lunapark görevlisine silah çekti

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir’in lunapark görevlisine tekme tokat saldırdığı ve çocuğunun gözü önünde silah çektiği anların yer aldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

İçindekiler

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un yerine Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Abdülkadir Özdemir’in gündeme bomba gibi düşen görüntüleri ortaya çıktı.

ÇOCUĞUNU DA UMURSAMADI

Skandal olarak yorumlanan görüntülerde Özdemir’in lunapark görevlisine tekme tokat saldırdığı ve çocuğunun gözü önünde silah çektiği anlar yer alıyor. Görüntülerde ayrıca, lunapark görevlisinin, olay anında lunapark da bulunan vatandaşlar tarafından Özdemir’in elinden zor kurtarıldığı da görülüyor. Kocaelili gazeteci Yeliz Koray bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslendi.

YAŞI KÜÇÜK DİYE ALMAYINCA...

31 Ağustos 2021 tarihli videoda yer alan iddiaya göre, yaşı küçük olan çocuğunu balerine almayınca Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ile lunapark görevlisi arasında arbede başlıyor. Yaşanan arbedede Özdemir görevliye silah çekiyor. Vatandaşların araya girmesiyle Özdemir fuardan çıkarılıyor.

Olayı sosyal medya üzerinden yayınlayan gazeteci Yeliz Koray Twitter hesabı üzerinden, “Üstelik iddiaya göre bu ilk vukuatı da değil. Kocaeli haberlerine bakarsanız 2019 yılında Kandıra Ülkü Ocakları Başkanıyken alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiye “Başına ne gelirse benden bil” dediği jandarma tutanaklarına girmiş.” paylaşımında bulundu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz