Kimlik soran trafik polislerine bıçak çekti

Kimlik soran trafik polislerine bıçak çekti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde polis ekiplerine bıçak çeken şüpheli, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İçindekiler

Olay dün gece saat 01.30 sıralarında İnönü Caddesi'ndeki bir tekel bayinde meydana geldi. Olay an be an be marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

trafik polisi ekipleri Arap Hasan Mahallesi İnönü Caddesi'nde uygulama yaptıkları sırada Ali S. idaresindeki 35 ALZ 622 plakalı motosikleti durdurdu. Alınan bilgilere göre Ali S. kendisinden kimlik isteyen polislere kimlik vermek istedi. Ardından yanındaki kadınlar beraber motosiklette inerek markete girdi.

POLİSE BIÇAK ÇEKTİ

Şüphelinin markete girmesinin ardından 2 polis memuru da markete girdi. Polisler şüpheliden tekrar kimlik göstermesini isteyince Ali S. bıçağını çıkararak saldırdı. Zanlı ile polisler arasında arbede çıktı.

Bir süre devam eden arbede sırasında diğer polis memuru, zanlıyı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Şüpheli sağlık ekiplerince İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz