Kılıçdaroğlu’ndan ‘Yeni Cumhuriyet’ vurgusu!

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Yeni Cumhuriyet’ vurgusu!
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerine gönderme yaparak “Sözüm söz! Yeni bir cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gönderme yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimleri sonrasında Yeni Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracaklarını söyledi.

“AHLAKLI BİR CUMHRİYETİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Çankaya Belediyesi’nin Bademlidere bölgesinde 500 bin metrekare alanda oluşturulacak kent ormanı için yapılan ağaç dikim törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimlerini gündeme getirdi. Seçimler sonrasında yeni bir dönemin başlayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, “Sözüm söz, Türkiye'ye söz, cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız. Yeni bir cumhuriyet, güçlü bir cumhuriyet, doğru bir cumhuriyet, ahlaklı bir cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız. Bunu yapmak hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur” dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELER TARİH YAZDI”

Mansur Yavaş’ın hizmette rekabetten bahsettiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Elbette tatlı bir rekabet olacak. Her başkan diğer başkanı aşmaya çalışacak. Bütün Türkiye sizin bu yaptığınız hizmetlerin, yarışın ne kadar güzel ve değerli olduğunu biliyor. Özellikle pandemi döneminde gerçekten de bütün belediye başkanlarımız birer tarih yazdılar. Onların yapamadığını belediye başkanlarımız çok kısa süre içinde hayata geçirdiler. Nerede olursa olsun vatandaşın yardımına koştular, hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmadılar. Bu çok önemliydi. Çünkü sosyal belediyecilik sadece ağaç dikmekle değil, doğrudan doğruya vatandaşa dokunmakla da oluyor” diye konuştu.

MANSUR YAVAŞ: BİZ ŞEHRİN GELECEĞİNDEN DE SORUMLUYUZ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da ülkenin siyasi başkentini huzurun da başkenti yapmak için yola çıktıklarını belirterek, "Bizim için güneş, onu kapatan gökdelenlerden daha önemlidir. Bizler şehrin sadece bugünlerinden sorumlu değiliz, 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayarak tedbirler almak zorundayız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu ve Çetin ile diğer protokol üyeleri kendi adlarına dikilmiş çınar ağaçlarına toprak attı, su verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz