Kılıçdaroğlu'ndan “elektrik zammı” çıkışı

Kılıçdaroğlu'ndan “elektrik zammı” çıkışı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı elektrik zammı konusunda uyardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik fiyatlarıyla ilgili bir süredir sürdürdüğü eleştirilerine devam etti. Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ErdoğanElektrik Zammı konusunda sert biçimde uyardı.

"AKLINDAN BİLE GEÇİRME"

Elektrik şirketlerinin yeni zam oranı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay istediği iddiaları üzerine açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı "Duyuyoruz ki elektrik şirketleri Saray'dan yeni zam oranı için onay istemişler. Erdoğan, böyle bir şeyi onaylamayı sakın aklından bile geçirme, sakın!" sözleriyle uyardı.

Hükümetin yeni bir zammın aksine halka destek vermesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bırakın zammı, iktidarın elektrik faturasında halka destek vermesi gerekir. Ya fatura inmeli ya halka destek verilmeli! Eğer bu soygun devam ederse biz halkımızla birlikte kararımızı verip, bu şirketlere ve faturalarına karşı adımlarımızı atacağız." cümlelerine yer verdi.

"KIŞ GELMEDEN OTURUP KONUŞUN"

CHP Lideri, 26 Ağustos'ta yaptığı Twitter paylaşımında ise "Kış gelmeden Saray İktidarı ve elektrik şirketleri oturup bu fatura işini konuşsunlar. Aksi takdirde biz halkımıza çağrılarda bulunacağız. Çocuklarımızın rızkını, 5’li çetelere peşkeş çektiğiniz elektrik şirketlerine kaptırmayacağız. Sonra uyarmadı demeyin!" ifadelerini kullanmıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz