Kılıçdaroğlu: Harcadığımız her kuruşun hesabını vermek genlerimizde var!

Kılıçdaroğlu: Harcadığımız her kuruşun hesabını vermek genlerimizde var!
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin geleneklerinde halka hesap vermenin olduğunu belirterek “Bizim genlerimizde harcanılan her kuruşun hesabını vermek var” dedi.

Ödemiş ilçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafında yapılan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin açılışını yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında partisinin yönetim anlayışını aktaran Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleneklerinde halka hesap vermek vardır. Bizim genlerimizde harcadığımız her kuruşun hesabını vermek vardır” diye konuştu.

“BİZ YAPARIZ ONLAR SATARLAR”

CHP döneminde yapılan fabrikaların hükümet tarafından satıldığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Bizim geçmişte yaptıklarımızı iktidar mensupları parça parça sattılar. Fabrikaları, tarlaları, her şeyi sattılar. Şunu sakın unutmayın, biz yaparız, onlar satarlar. Biz israftan çekiniriz ama onlar israf yaparlar” diye konuştu.

“HER ŞEYİN HESABINI SORACAĞIZ”

Yerel seçimlerdeki “Martın sonu bahar” sloganını hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Ampul patlayacak güneş doğacak. Hiç endişe etmeyin, her şey aydınlık olacak. Siyasette ahlaklı olacak. Her şeyin alt yapısını oluşturuyoruz. Yeri ve zamanı geldiğinde hukuk içinde her şeyin de hesabını soracağız.” diyerek seçmenlerine umut verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz