Kılıçdaroğlu: Erdoğan milli güvenlik sorunudur!

Kılıçdaroğlu: Erdoğan milli güvenlik sorunudur!
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın egemen güçlere teslim olduğunu söyleyerek “Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur” dedi

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, NATO Zirvesi sonrasında yapılan Erdoğan-Biden görüşmesinde sözde Ermeni tasarısını neden kabul ettiğini soramadığını söyledi. Bu nedenle Erdoğan’ın egemen güçlere teslim olduğunu belirten Kılıçdaroğlu “O nedenle Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin milli güvenlik sorunudur” dedi.

“MÜZİKTEN RAHATSIZ OLMUŞ”

Konuşmasında Erdoğan’ın müzik yayınının saati ile ilgili yaptığı açıklamaya da değinen Kılıçdaroğlu, “Erdoğan müzikten rahatsız olmuş. Çifter çifter maaş alan beslemelerin var. Bundan rahatsız olmuyorsun da müzikten rahatsız oluyorsun. Devleti soyanlardan rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun. Her ay 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçiden rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun. Akıl alacak şey değil” dedi.

SANATÇILARI GÖREVE ÇAĞIRDI

Sanatçılara görev düştüğünü vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Müzik sanatçıları ve onların örgütleri çıkıp konuşmaları lazım. Eğer onların örgütleri konuşmuyor da korkuya teslim oluyorlarsa onlar zaten sanatçı değil. Sanatçı dediğiniz kişi korkuya teslim olmayan kişidir, yiğit kişidir. Sözünün arkasında duran kişidir, sanatçı budur. Sanattan, sanatçıdan ve müzikten rahatsız olan Erdoğan'ı gençlere teslim ediyorum” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz