Kaymakam, öğretmenden özür diledi

Kaymakam, öğretmenden özür diledi

Artvin Kemalpaşa’da ziyaret ettiği lisede bir öğretmeni sınıftan kovduğu iddia edilen Kaymakam Saygın, okulu tekrar ziyaret ederek öğretmenden özür diledi.

Artvin Kemalpaşa’da ziyaret ettiği bir lisede öğretmen Burak Kılıç’ı sınıftan kovduğu iddia edilen Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, karşılıklı bir yanlış anlaşılma yaşandığını belirterek Kılıç’tan özür diledi.

“YANLIŞ ANLAŞILAN HADİSE BENİ DERİNDEN ÜZDÜ”

Okulu bugün tekrar ziyaret eden Kaymakam Saygın, olaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim.”

“HER KOŞULDA DESTEKÇİSİYİZ”

Öğretmen Burak Kılıç ile bir araya gelerek üzüntülerini ileten Kaymakam Saygın, “Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum. Ayrıca davetimi kabul etme nezaketiniz için de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerimizin destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

ÖĞRETMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam tarafından sınıftan kovulduğu iddia edilen Burak Kılıç, yanlış anlaşılma sonucu yaşanan olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu belirterek, “Kaymakamımıza yapıcı tavrı dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz