Kartal’a 90+7 şoku! Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

Kartal’a 90+7 şoku! Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor
NotHaber

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor’la yediği son saniye golüyle 3-3 berabere kaldı. İzleyenlerin gece ve gündüz gibi iki farklı devreye tanıklık ettiği maça Balotelli ile Sergen Yalçın arasında yaşananlar damgasını vurdu.

Beşiktaş ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı maç 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini 20. dakikada Montero, 43. dakikada Josef De Souza ve 52. dakikada Rıdvan Yılmaz atarken Adana Demirspor'un sayılarını 60. dakikada frikikten Vargas, 79. dakikada Mario Balotelli ve 90+7'da Assombalonga kaydetti.

BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR İLKLERİ BAŞARDI

Siyah-beyazlılarda son zamanların forma ismi Montero, kariyerindeki ilk lig golünü Adana Demir Spor’a karşı attı. Ayrıca Kartal’ın tecrübeli orta sahası Josef De Souza ise kariyerinde ceza alanı dışından ilk golünü kaydetti.

GHEZZAL ŞOKU!

Beşiktaş 'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Adana Demirspor ile oynanan maçta sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Mücadelenin 74.dakikasında girdiği ikili mücadelenin ardından topu kapan Ghezzal daha sonra kendisini yerde bıraktı. Cezayirli futbolcunun arka adalesini tuttuğu gözlendi.

 

MAÇ BİTTİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Adana Demirspor'la 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta, Valentin Rosier maçın ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Altay maçında cezalı duruma düştü. Vargas'ın attığı gol öncesi serbest vuruş sırasında hakeme itirazda bulunan ve sarı kart gören Rosier, karşılaşma sonrası ise koridorda ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz