Karasu Nehri’nde yakalandı! Tam 85 kilo

Karasu Nehri’nde yakalandı! Tam 85 kilo
NotHaber

Erzincan’da 4 balıkçı, Karasu Nehri’nde 180 santimere uzunluğunda 85 kilogram ağırlığında bir turna balığı yakaladı.

Erzincan’da Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneğine mensup 4 kişi, Erzincan’ın popüler nehirlerinden biri olan Karasu Nehri kıyısında avlandıkları sırada oltalarına Turna Balığı takıldı. Nehirden güçlükle çıkartılan dev balık, ölçümler sonucunda 180 santimetre uzunluğunda ve 85 kilogram ağırlığa sahip olduğu tespit edildi.

 

“NASİBİMİZE BÜYÜK BALIK DÜŞTÜ”

Uğurtürk ve arkadaşlarının uzun uğraşıyla sudan çıkarılan balığın, 180 santimetre uzunluğunda ve 85 kilo ağırlığında olduğu anlaşıldı. Uğurtürk, nasiplerine büyük balık düştüğünü belirterek, "Niyetimiz bu balığı dernekteki arkadaşlarımızla yemek. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Balığı tek başıma çıkaramadım, onların büyük yardımı oldu." diye konuştu.

FIRAT NEHRİNİN CAN DAMARI

Türkiye'nin en hızlı akan nehirleri arasında gösterilen Erzincan'daki Karasu Nehri ve çevresi, sonbaharda sunduğu manzarayla ilgi çekiyor. Fırat Nehri'nin can damarı kabul edilen ve Kemah Boğazı'ndaki dik kayalar ile Kemaliye ilçesindeki derin kanyon arasından geçen Karasu Nehri çevresindeki ağaçlar sonbaharın gelmesiyle sarı ve yeşilin farklı tonlarına büründü.

Her mevsim ayrı bir güzellik sunan ve Erzincan Ovası'nı boydan boya geçen nehrin çevresindeki ağaçlarda sonbaharın gelişiyle oluşan farklı renkler nehrin mavi tonuyla buluşunca yöreye gelen ziyaretçilere farklı güzellikler sunuyor

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz