Kahramanmaraş'ta kaybolan Emine öğretmenin cansız bedeni bulundu

Kahramanmaraş'ta kaybolan Emine öğretmenin cansız bedeni bulundu
NotHaber

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kaybolan 43 yaşındaki öğretmen Emine Gökkız'ın cesedi ormanlık alanda ipe asılı halde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 3 gün önce yürüyüş yapmak için evden çıkan öğretmen Emine Gökkız (45) her yerde aranıyordu. Cumhuriyet Savcısı Murat Korkut'un da aralarında olduğu yaklaşık 500 kişi Emine öğretmeni ararken, diğer taraftan cep telefonu sinyalinden yeri bulunmaya çalışıldı ve gelen bilgiler doğrultusunda çalışmalara yön verildi. Öğretmenin telefonu belirli aralıklarla arandı ancak açan olmadı. Emine Gökkız'ın telefonu dün saat 15.30 itibariyle kapandı ve bir daha sinyal alınamadı.

YAKINLARI KAYIP İHBARINDA BULUNDU

Elde edilen bilgiye göre, İzmir'in Menemen ilçesinde öğretmen olan evli ve 2 çocuk annesi Emine Gökkız, 30 Temmuz günü sabah saatlerinde eşofmanlarını giyerek ve sadece yanına cep telefonunu alarak evden çıktı. Telefonu bir gün boyunca açık olan ve arandığında çalan Emine öğretmen için yakınları endişelendi. Gökkız'ın geri dönmemesi üzerine yakınları kayıp ihbarında bulundu.

ORMANLIK ALANDA İPE ASILI HALDE BULUNDU

Kahramanmaraş'ta Pınarbaşı Mahallesi'ndeki ikametinden 30 Temmuz Cuma günü yürüyüş yapmak için ayrılan ve geri dönmeyen Gökkız'ın bulunması için Valilik talimatıyla başlatılan İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD, güvenlik korucuları ile çevre illerden de arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sırasında Yeşilyurt Mahallesi Haymalı mevkisindeki ormanlık alanda ipe asılı halde bir ceset bulundu.

Yapılan ilk incelemede Gökkız'a ait olduğu tespit edilen ceset, ilk incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderilecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz