Kahramanmaraş'ta kapkaççıyı camide yakaladılar

Kahramanmaraş'ta kapkaççıyı camide yakaladılar
NotHaber

Kahramanmaraş'ta müşteri gibi girdiği kuyumcudan altın bilezik çalan Ahmet D., saklanmış olduğu camide üzerini değiştirdiği sırada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İçindekiler

Kahramanmaraş'ta müşteri gibi girdiği kuyumcudan altın bilezik çalan Ahmet D., saklanmış olduğu camide üzerini değiştirdiği sırada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı'nda kuyumcuya giren şüpheli, eline aldığı altın bileziği bir süre incelemiş gibi yaptıktan sonra alarak kaçtı.

Kuyumcunun şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin Ahmet D. (21) olduğunu tespit etti.

CAMİDE YAKALANDI

Olayın yaşandığı çevrede çalışma başlatan ekipler şüpheliyi yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Hayrullah Mahallesi'nde bulunan bir caminin içerisinde kıyafetlerini değiştirmek üzereyken yakaladı.

Şüpheli şahsın üstünü arayan polis ekipleri zanlının cebinde altın bileziği buldu.

Kente başka bir ilden geldiği tespit edilen şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan Ahmet D.'nin burada yapılan kimlik sorgusunda çok sayıda suç kaydı olduğu da ortaya çıktı.

Öte yandan kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şahsın kuyumcuya müşteri gibi girdiği ve kuyumcu tarafından verilen altın bileziği bir süre inceledikten sonra alıp kaçması yer alıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz