Kadına şiddet bitmiyor! Eski eş dehşet saçtı

Kadına şiddet bitmiyor! Eski eş dehşet saçtı
NotHaber

Bursa Nilüfer'de, Gülfem Alay isimli kadın eski eşi İbrahim S. tarafından tabancayla vuruldu. Kurşunların başına ve karnına isabet etmesi sonucu Alay, ağır yaralandı.

Bursa'da Gülfem Alay (32), eski eşi İbrahim S. (45) ile konuşmayı kabul etmediği için tabancayla vuruldu. Kurşunların başına ve karnına isabet ettiği Alay, ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan İbrahim S., polis tarafından yakalanırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 19.30 sularında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi 133. Sokak’ta gerçekleşti. Bir çocuk annesi Gülfem Alay, alışveriş yaptığı market çıkışında, boşandığı eşi İbrahim S.’nin kendisini beklediğini gördü. Alay kaçmaya çalışırken, İbrahim S. ise takip etti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Alay'ın konuşmak istemediğini söylemesi üzerine eski eş İbrahim S. belindeki tabancayı çıkararak genç kadına ateş etti. Mermilerin başına ve karnına isabet etmesi sonucu Alay, yere yığıldı. Şüpheli İbrahim S. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Alay, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Alay’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, yapılan çalışmanın ardından şüpheliyi, olay yerinin 3 sokak uzağında yakalayıp gözaltına aldı. İbrahim S.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

İbrahim S.’nin Gülfem Alay’ı tabancayla vurduğu anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alay’ın koşar adımlarla uzaklaşmaya çalıştığı, İbrahim S.’nin peşinden geldiği, eski eşini tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtığı anlar, görüntülere yansıdı.

Bursa'da yaşayan Gülfem Alay, eski eşi İbrahim S. ile konuşmayı kabul etmediği için tabancayla vuruldu.

- Kurşunların başına ve karnına isabet etmesi sonucu Alay, ağır yaralandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz