Kaçırılan Şilan Topal kurtarıldı! 2 şüpheli gözaltında

Kaçırılan Şilan Topal kurtarıldı! 2 şüpheli gözaltında
NotHaber

Boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından kaçırılan Şilan Topal, kurtarıldı. Genç kadını kaçıran Mithat Topal ve ona yardım eden bir şüpheli yakalandı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Mithat Topal ve beraberindeki kişiler tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Şilan Topal, Gaziosmanpaşa'daki bir adreste bulundu. Gözaltına alınan fail erkek ve beraberindeki bir kişi gözaltına alındı.

GENÇ KADIN KURTARILDI

Olayın ardından harekete geçen polis, genç kadının Gaziosmanpaşa’da bir eve götürüldüğünü belirledi. Bugün düzenlenen baskınla Şilan Topal tutulduğu evden kurtarıldı.

Genç kadını kaçıran boşanma aşamasında olan eşi Mithat Topal ve kendisine yardımcı olan bir kişi gözaltına alındı. Polis, Mithat Topal'a yardım eden ve henüz bulunamayan üçüncü kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

"ÇOCUĞUMA KAVUŞMAK İSTİYORUM"

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şilan Topal, "Kurtulduğum için mutluyum. Polislere, devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Sadece çocuğuma kavuşmak istiyorum" dedi.

TAKSİ ŞOFÖRÜNE SUÇLAMA

22 yaşındaki bir çocuk annesi Şilan Topal'ın, şiddet uyguladığı gerekçesiyle 7 yıl önce evlendiği Mithat Topal tarafından kaçırılması Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi.

Taksi şoförü "Arabada üç kişilerdi. Arabaya bindiklerinde 'eyvah' dedim. Tipleri kötüydü. Beni ters yola soktular. Görüntülerde görünen sokakta durduk ve ben ne olduğunu anlamadım. Hanımefendiyi arabaya attılar. Kapı kapandıktan sonra bir süre yürümedim. Sağdaki kişi yürü dedi. Öyle hareket ettim. Arabada hiçbir şey olmadı. Kadına 'seni oğluna götüreceğim' dedi. Arabanın içerisinde kaçırıldığına inanmadım" dedi.

"TAKSİCİNİN DE İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Yayının ardından Şilan Topal polis tarafından kurtarıldı. Genç kadının ailesi büyük sevinç yaşarken, Topal bugünkü canlı yayına katıldı. Yaşananları anlattı.

Topal, "Taksicinin de işin içinde olduğunu düşünüyorum. Bizi indirdikten sonra polisi arayabilirdi. Yanımızdaki diğer kişi taksiciyi tanıdığını söyledi" ifadelerini kullandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde ifadesi alınan Şilan Topal'ın; "Eşim iki kişiyle geldi zorla yaka paça beni taksiye bindirerek kaçırdı. Önce Beyoğlu'nda bir adreste zorla tuttu. Daha sonra Gaziosmanpaşa'da bir adrese götürdü. 2 gece bu adreste zorla tutuldum. Şikayetimi geri çekmemi istedi beni tehdit etti fiziki ve psikolojik şiddet uyguladı" dediği öne sürüldü.

Polis, Mithat Topal ve ona yardım eden Rahim M.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz