İzmir’de fuar heyecanı

İzmir’de fuar heyecanı
NotHaber

İzmir Enternasyonal Fuarı, “Geleceği İzmir’de Birlikte Kutluyoruz” temasıyla bu yıl 90’ıncı kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir’de 3 Eylül tarihinde 90’ıncı kez kapılarını açması planlanan İzmir Enternasyonal Fuarı konuklarla buluşmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 12 Eylül Pazar gününe kadar sürecek fuar hakkında “Uluslararası ticaretin en önemli buluşmalarının adresi olan fuar şimdiye kadar çok sayıda ilke imza attı” ifadelerini kullandı.

Uluslararası ticaret için büyük bir önem arz eden İzmir İş Günlerinin 7'ncisi de online olarak iş dünyasını bir araya getirecek. Fuarla aynı zamanda Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Kültür Zirvesi'nin dördüncüsü İzmir'de düzenlenecek. Dünyanın her yerinden gelen kültür temsilcileri, 9- 11 Eylül'de İzmir'de buluşarak kültür politikalarına ilişkin deneyimlerini aktaracak.

 FUARI İZFAŞ DÜZENLİYOR

Ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınma projelerinin başında gelen İzmir Enternasyonal Fuarı tekrar kapılarını konuklarına açmak üzere. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl 90'ncı kez ev sahipliği yaparken, fuar İZFAŞ tarafından düzenlenecek. 3 – 12 Eylül tarihleri arasında konukları ile buluşmaya hazırlanan fuarın bu seneki teması ‘’90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz’’ ve ‘’Geleceği İzmir’de Birlikte Kuruyoruz’’ olarak kararlaştırıldı.

BİLET FİYATLARI DA BELLİ OLDU

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın; teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olması hedefleniyor. Konuklar kovid-19 önlemleri çerçevesinde, alan yoğunluğu kontrolü sağlanarak fuara alınacak. Fuar'ın bu yılki giriş ücretlerinin tam 5 TL, öğrenci 3.5 TL olacağı bildirildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz