İzmir-Aydın Otoyolunda korkunç kaza! 4 ölü 2 yaralı

İzmir-Aydın Otoyolunda korkunç kaza! 4 ölü 2 yaralı
NotHaber

İzmir'den Aydın istikametine giden Emre Söylemez idaresindeki otomobile 75. Yıl Selatin Tüneli girişinde arkasından gelen Murat A'nın kullandığı kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil alevlere teslim oldu.

İzmir- Aydın Otoyolunun 75. Yıl Selatin Tüneli girişinde gerçekleşen kaza 4 kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. İzmir'den Aydın istikametine giden Emre Söylemez yönetimindeki 10 CEK 93 plakalı otomobile 75. Yıl Selahattin Tüneline girdiği sırada arkasından gelen Murat A. kontrolündeki 35 AE 2020 plakalı kamyon çarptı. Çarpışmanın ardından otomobil alev aldı.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Yanan otomobili söndürme çalışmalarından sonra korkunç manzara ortaya çıktı. Araç içindeki 4 kişinin yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan otomobil sürücü Emre Söylemez ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kamyon sürücüsü ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, otomobilin tünele girmeden önce henüz belirlenemeyen nedenle durduğunu, bu sırada arkadan gelen kamyonun otomobile çarpıp tünel girişine kadar sürüklediğini ve otomobilin alev aldığını belirledi.

Kazada hayatını kaybeden kişilerin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz