İYİ Partili Kavuncu'ya saldıran şahıs yakalandı

İYİ Partili Kavuncu'ya saldıran şahıs yakalandı

Dün öğlen saatlerinde İstanbul Bakırköy'de İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya saldıran şahıs yakalandı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, dün katıldığı bir televizyon programının ardından Bakırköy'de bir kişi tarafından darbedildi. Yumruklu Saldırının ardından Kavuncu yere düşerken saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit ettiği S.O. adlı şahsı sabaha karşı saat 05.30'da Silivri'deki adresinde yakalayarak gözaltına aldı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu'ya geçmiş olsun diyoruz." ifadeleri yer aldı.

"ALÇAKLA BİR SALDIRI"

Bakırköy'de saldırıya uğrayan Kavuncu olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli." şeklinde konuştu.

AKŞENER TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saldırının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. "İyi insanları sustuamayacaksınız!" şeklinde paylaşım yapan Akşener, saldırıyı kınadı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz