İsyan ettiren duyarsızlık! Satırla doğranan kadına sadece baktılar!

İsyan ettiren duyarsızlık! Satırla doğranan kadına sadece baktılar!
NotHaber

Hatay’da bir kadın sokak ortasında satırlı saldırıya uğrarken olay yerindeki 5 erkek yaşananları sadece oturup izlemekle yetindi. Kameralara saniye saniye yansıyan olayda gözler önüne serilen duyarsızlık, pes dedirtti.

Hatay'da kendisini satırla kovalayan şahıstan kaçan kadın, bir dükkânın önünde tavla oynayan vatandaşların yanına sığınmak istedi. Kadına yardım etmeyip tavla oynamaya devam eden 5 kişinin yanında kadın Satırlı saldırıya uğradı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA! Olayın dün saat 16.00 sıralarında Antakya ilçesinde yaşandığı kaydedilen açıklamada, zanlının gözaltına alındığı ifade edildi.Şiddete maruz kalan kadının hayati tehlikesinin olmadığı vurgulanan açıklamada, "Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olmakla beraber, kadına verilen değeri her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının bir gereği olarak bilir, kadına yönelik şiddet tedbirlerini 'sıfır tolerans' ilkesiyle hayata etkin şekilde geçirmek için tüm birimlerimizce çalışmaya devam ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz