İstanbullu minibüsçüler Erdoğan’a taksi plakası için teşekkür etti!

İstanbullu minibüsçüler Erdoğan’a taksi plakası için teşekkür etti!
NotHaber

UKOME toplantısında 750 minibüs ve 250 taksi dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi teklifinin oybirliği ile kabul edilmesinin ardından minibüsçüler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Atatürk Havalimanı’nda teşekkür etti.

İstanbul'da 750 minibüs ve 250 taksi dolmuş Perşembe günü yapılan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında taksiye dönüştürülme kararı alındı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapılan UKOME toplantısında karar oybirliği ile alındı. Karara göre 6 bin 350 minibüs arasından kura yöntemiyle belirlenecek esnafa Taksi Plakası verilecek.

MİNİBÜSÇÜLER HAVALİMANI KAPISINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BEKLEDİ

UKOME kurulunda AK Parti’li üyelerin ağırlığı nedeniyle kararın alınmasında etkili olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minibüsçüler Atatürk Havalima’nın teşekkür etti. Kendisini bekleyen minibüsçülerle konuşmak için aracından inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafla bir süre sohbet etti. Erdoğan'a esnaf temsilcileri tarafından çiçek verildi.

MİNİBÜSÇÜ ESNAFI KARARDAN MEMNUN

İstanbul Minibüsçüler Odası Başkanı Kazım Bilge, “Minibüslerimizin taksiye dönüşümünden ötürü, emeklerinden dolayı teşekkür ettik. Esnafımızın yanında olduğunu ifade ettik. Kendileri de 'Hayırlı olsun.' dediler” diyerek görüşmeye ilişkin bilgi verdi. Gebze-Harem Minibüsçüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramis Yılmaz ise "Minibüslerin taksiye dönüşümü için teşekkür ettik. Onlar da her zaman yanımızda olduklarını ifade etti. Kendilerini uğurladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz