İstanbul Esenyurt'ta çıkan kavga kanlı bitti!

İstanbul Esenyurt'ta çıkan kavga kanlı bitti!
NotHaber

İstanbul Esenyurt’ta iki aile aralarındaki husumet yüzünden mahalle ortasında meydan kavgasına tutuştu. Silahların konuştuğu kavgada 4 kişi yaralanırken o anlar kameralara yansıdı.

Esenyurt Yenikent mahallesinde, uzaktan akraba olan iki aile geçmiş zamanda yaşanan trafik kazası sonucu anlaşamadı. Bir tarafın fazla para istediğini iddia eden aileler dün 22:00 sıralarında bir kıraathanede konuşmak için buluştular.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Para konusunda anlaşamayan aileler önce sözlü tartışmaya daha sonra Kavgaya tutuştu. Kıraathane dışına çıkan olayda Bilal İ. isimli kişi yanında getirdiği silahı ateşleyerek rastgele sıkmaya başladı.

Kavgada taraflardan Kemal Ç., Kadir Ç. , Bilal İ. ve olay ile ilgisi olmayan yoldan geçen Abdülselam K. silah ile yaralandığı tespit edildi. Yaşanan silahlı kavga sonucu vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, olaya karıştığı tespit edilen şahıslar hakkında yakalama kararı çalışması başlatıldı. Kavgaya dahil olduğu belirtilen 8 şüpheli gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis ekiplerinin olay ile ilgili çalışmaları sürüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz