İstanbul Bebek'te korkutan tekne yangını

İstanbul Bebek'te korkutan tekne yangını

İstanbul'da Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı. Alevler Kıyı Emniyeti ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İçindekiler

Beşiktaş, Bebek İskelesi'nde bağlı olan teknede çıkan Yangın Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken teknede hasar oluştu.

CAN KAYBI YOK

Bebek İskelesi'nde bağlı olan 17 metre boyundaki lüks teknede saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının büyüyüp diğer teknelere sıçraması ihtimalini karşı tekne açığa çekildi. Durumun bildirilmesi üzerine kısa sürede gelen Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik ekipleri yoğun duman çıkan tekneye dışarıdan müdahalede bulundu. Daha sonra kıyıya çekilip bağlanan tekneye giren itfaiye ekipleri motor kısmında çıkan yangını söndürüp soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de olay yerine şerit çekerek sahil yolunda yürüyüş yapan vatandaşları güvenli bölgede tuttu. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken teknede hasar oluştu. 

TEKRAR YANDI

Söndürme çalışmaları sürerken kısa bir süre sonra tekne birden alev alarak tekrardan yanmaya başladı. Bu sırada teknede bulunan itfaiye ekipleri kendilerini tekneden son anda dışarı atarak kurtuldu. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye eri, arkadaşları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. İtfaiye erine sağlık ekipleri tarafından oksijen tedavisi uygulandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren müdahalesi sonucu tekne söndürüldü ancak batmaktan kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz