İSPARK genel müdürü görevden alındı mı alınmadı mı?

İSPARK genel müdürü görevden alındı mı alınmadı mı?
NotHaber

İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır’ın görevden alındığına dair haberleri değrlendiren İBB Başkanı İmamoğlu, “Henüz net bir şey yok” diyerek açık kapı bıraktı.

 

İspark'ın Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden alındığı iddialarını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu “Şu anda kamuoyuyla paylaşılacak netleşmiş bir durum yok” dedi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte yenilenen Maçka Demokrasi Parkı'nda incelemelerde bulunan İmamoğlu, Maçka Parkı'nın, İstanbul'un merkezindeki önemli parklardan biri olduğunu söyledi.

İMAMOĞLU GÖREVDEN ALMA İLE İLGİLİ NET CEVAP VERMEDİ

Park incelemesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun gündeme getirdiği İSPARK’ın zarar ettiği iddialarıyla gündeme gelen kurumun Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden alınıp alınmadığı sorusunu şöyle yanıtladı: “Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse zaten paylaşırız.”

Özel bir hususun olmadığına vurgu yapan İmamoğlu, “Bizimle çalışmak isteyen çok yönetici var. Bizimle gelip emeğini ortaya koyan yöneticilerimiz var. Bazıları yorgun düşebilir, bazıları değişim isteyebilir, bazılarını biz değiştirebiliriz. Bunların hepsi mümkün. Normal hayatta, profesyonel hayatta, kurumsal hayatta mümkün. Ama şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir husus yok” dedi.

“İSPARK GENEL MÜDÜRÜNÜ TAKİP ETMİYORUM”

Murat Çakır'ın şu anda görevinin başında mı yoksa yıllık izinde mi olduğu yönündeki soruya ise İmamoğlu, yıllık izinde olup olmadığını o kadar takip edemediğini belirtti. İSPARK'ın zarar ettiği iddialarının hatırlatılması üzerine İmamoğlu, “Şirketin zarar etmesiyle ilgili hususun doğru olmadığını kamuoyuyla paylaştık." ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz