İş Bankası’nın yeni reklam filmi sosyal medyayı ikiye böldü

İş Bankası’nın yeni reklam filmi sosyal medyayı ikiye böldü

İş Bankası‘nın yeni reklam filminde Çağlar Çorumlu’nun Zeki Müren’i canlandırması sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar sanatçının hatırasına hakaret edildiğini öne sürerek hem Çorumlu’ya hem de bankaya sert tepki gösterdi.

Uzun süre Twitter TT listesinde yer alan Reklam filminde bazı kullanıcılar markayı ‘‘Zeki Müren’in anısına Saygısızlık’’ yapmakla suçladı. Kullanıcıların bir kısmı ise performansı çok başarılı bulduğunu ve Zeki Müren’i hatırladıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

GAZETECİ BARIŞ YARKADAŞ’TAN SERT TEPKİ

Gazeteci Barış Yarkadaş, İş Bankası'nın Zeki Müren'li klibine tepki göstererek, Müren'i canlandıran oyuncu Çağlar Çorumlu’ya bu saygısızlığa alet olduğu için tepki gösterdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Yarkadaş, "İŞ BANKASI - Maximum Kart reklamı, Zeki Müren’in anısına karşı saygısızlıktır. İş Bankası bu saygısızlığı yapmaktan vazgeçmeli ve reklamı geri çekmelidir. Zeki Müren’i canlandıran Çağlar Çorumlu da bu saygısızlığa alet olmuştur. Her şey para değil Çorumlu" eleştirisinde bulundu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI AYNI DÜŞÜNMÜYOR

Yapılan eleştirilerin ardından sosyal medya üzerinde gündem haline gelen konunun bazı kullanıcılar için sorun teşkil etmediği anlaşıldı. Twitter hesabında yapılan paylaşımlarda çoğunlukla, ‘‘Rahmetli Zeki Müren yaşasaydı eminim Çağlar Çorumlu'yu tebrik ederdi.’’ sözleri yer aldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz