İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Gel ‘Bir bölen kim?’ tartışalım!

İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Gel ‘Bir bölen kim?’ tartışalım!
NotHaber

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu seçim gecesi yaşananları konuşmak için televizyonda canlı yayında tartışmaya davet etti.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 2018 yılında CHP’den cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde yaşananları tartışmak için yeniden televizyon programına davet etti.

CHP YÖNETİMİNE HİTABEN: BEN SİZE NE YAPTIM?

Partisinin Aydın İl Binası’nı hizmete açma töreninde konuşan İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimine seslenerek “Ne yaptım ben size? Partinin onurunu kurtardım ya. 20 senedir geçemediğiniz yüzde 30’u geçtim başka ne kötülük yaptım ben size. 'Atatürk'ün izinden ayrılmayın' dedim. 'Yolsuzluğa bulaşmayın' dedim. Belediyelerin parasıyla televizyon kurmayın, dedim. Kim bölen, kim parti büyütmeye çalışan. Haklı mıyım, değil miyim, milletin gözünün önünde bir tartışalım bakalım. Bana yaptıklarınızı bir tartışalım" diye konuştu.

MUHARREM İNCE CHP’DEKİ DOSTLARINA SESLENDİ

İstifa ederek ayrıldığı partisindeki dostlarını Memleket Partisi’ne davet eden İnce, “CHP'deki dostlarıma sesleniyorum. 11 senedir aynı anahtarı aynı deliğe sokup kilidi açmaya çalışıyorsunuz. O anahtar o kilidi açmıyor. Zorlama. Anahtarı değiştir. Gel Memleket Partisine” diye çağrı yaptı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz