İETT otobüsü şoförüne “fazla yolcu” dayağı

İETT otobüsü şoförüne “fazla yolcu” dayağı
NotHaber

İstanbul Esenyurt’ta fazla yolcu aldığı gerekçesiyle yolcular ile İETT otobüs şoförü arasında çıkan tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. Darp edilen şoför, şikayetçi oldu.

İstanbul Esenyurt’ta bugün İETT şoförü ve Yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sebebi, yolcuların uyarısına rağmen ısrarla yolcu almaya devam etti. Bunun üzerine yolcularla şoför arasında süren sözlü tartışma, fiziksel şiddete dönüştü. Şoförün İETT otobüsünü durağa çekmesinin ardından bazı yolcularla şoför arasında çıkan yumruklu kavgada, İETT şoförü, yolcular tarafından darp edildi.

DARP EDİLEN ŞÖFOR ŞİKAYETÇİ!

Olay, Esenyurt'taki Örnek Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği açıklanmayan İETT otobüsü, Büyükçekmece seferini yaparken durakta fazla yolcu aldığı gerekçesiyle diğer yolcular tarafından uyarıldı. Şoför yolcu almayı sürdürünce tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçtan inen şoför, bir grup yolcunun yumruklu ve tekmeli saldırısına uğradı. İhbar üzerine sevk edilen polisler duruma müdahale ederken, şikayetçi olan şoför, doktor kontrolü ve ifadesinin alınması için hastaneye ardından polis merkezine götürüldü. Soruşturmaya devam ediliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz