Havaya rastgele ateş açtı, bir kişinin ölümüne neden oldu!

Havaya rastgele ateş açtı, bir kişinin ölümüne neden oldu!
NotHaber

Ankara'nın Altındağ ilçesinde gecekonduda bulduğu silahla rastgele havaya ateş edip bir kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı.

Ankara’da, Zübeyde Hanım Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir oto galerinin önünde 28 Haziran'da Erdem Şeker silahla öldürüldü. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şeker'i vuran kişiyi yakalamak için çalışma başlattı ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

ÇATIYA ÇIKIP RASTGELE ATEŞ AÇTI

Atıfbey Mahallesi Altındağ Caddesi'ndeki bir binanın çatısından silahla ateş edildiği saptandı. Binanın teras katındaki araştırmalarda, 8 kovan bulundu. Polis, ateş açılan binada Şahan Ak'ın ikamet ettiğini ve evde olmadığını belirledi. Binadaki araştırmalarda, merdivenlerdeki çiçek saksılarının arkasına saklanmış tabanca ile şarjörü bulundu. Kriminal incelemeler sonucu Şeker'in vücudundaki mermilerin bu tabancadan çıktığı tespit edildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Cinayet şüphelisi Ak, yakalanarak emniyete götürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekiplerine verdiği ifadesinde, olayın bir gün öncesinde evinin balkonundayken binanın yan tarafındaki gecekonduya birinin bir şeyler attığını gördüğünü ve oraya gidip silahı bulduğunu söyledi.

Sonraki gün silahın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacıyla oturduğu binanın teras katına çıktığını anlatan Ak, rastgele havaya ateş açtığını, olaydan sonra polislerin kendisini aradığını, silahla ateş açması sonucu bir kişinin öldüğünü öğrendiğini ve Şeker'i tanımadığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ak, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz