Halı sahada ölüm! Kalbine yenik düştü

Halı sahada ölüm! Kalbine yenik düştü
NotHaber

İstanbul’da 41 yaşındaki fizyoterapist Koray Çınar, halı saha maçı esnasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan bir çocuk babası Çınar hayata tutunamadı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde arkadaşlarıyla futbol maçı için Şehremini Anadolu Lisesi’ne ait Halı sahaya giden Koray Çınar, maç sırasında aniden yere yığıldı. Arkadaşları uzun bir süre ambulans bekledikten sonra kendi imkanlarıyla Çınar’ı hastaneye kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"ÇEVREMİZDE 3-4 HASTANE VARDI"

Maçtaki arkadaşlarından biri olan Hüseyin Kaçmaz, "Dün halı sahada maç yapıyorduk. Yarım saat 40 dakika sonra yığıldı, kaldı, yere. Şaka yapıyor zannettik çünkü biz de yorulunca falan kendimizi yere atıyoruz. Şaka değildi, biraz orada müdahale ettik, arkadaşlarımız sağlıkçı zaten. Ambulans arandı ama ambulans gelmedi. Yakın olduğumuz için kendimiz götürdük hastaneye. Biz 10-15 dakika falan ambulans bekledik, gelmedi. Orada gerekli şeyleri yaptılar ama olmadı. Çevremizde 3-4 hastane vardı. Ambulans yeri bilmiyoruz, bulamıyoruz demiş. Şehremini Lisesi'ni bilmeyen yoktur" dedi.  

"KENDİMİZ GÖTÜRDÜK"

Ambulans için kendisinin aradığını belirten Çağrı Kaçmaz ise, "Yaşını sordu sonra bizi başka bir birime aktardılar. O birim bize yapmamız gerekenleri söyledi. Okulu söyledim, 'okulu bilmiyoruz' dediler. Ben de 'ambulansa bağlayabiliyorsanız bağlayın tarif edeyim' dedim, 'bağlayamıyoruz' dediler. Ambulans da halı sahaya 40 dakika sonra gelmiş zaten. Kendimiz götürdük" şeklinde konuştu. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz