Gece vakti şehri birbirine kattı!

Gece vakti şehri birbirine kattı!

Silahlı kavgaya karışan bir şahıs kaçarken şehri birbirine kattı. Kamyonet çaldı, polis otosuna çarptı. Olayda 2’si polis 5 kişi yaralandı.

Osmaniye'de bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kamyonet gasbeden şahıs, kaçarken bir Polis otosuyla 3 araca çarptı. Kazada 2'si polis 5 kişi yaralandı.
Kurtuluş Mahallesi’nde sokakta çıkan silahlı kavgada E.K'yi tabancayla vurarak yaraladı. Şüpheli M.S.T, yaya olarak kaçmaya başladı. Yoldan geçen Sami K. idaresindeki kamyoneti silah zoruyla gasp etti.

ÖNÜNE GELENE ÇARPTI

İhbar sonucu polis şüphelinin peşine düştü. Şüpheli ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Bu sırada M.S.T’nin kullandığı kamyonet yolu kapatmak isteyen polis aracına çarptı. Ardından bir halk otobüsü ve iki otomobile daha çarptı.

POLİSLER DE YARALANDI

Kazada polis otosundaki komiser yardımcısı ve bir polis memuru ile şüpheli M.S.T. ve diğer araçlarda bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan bacağından silahla vurularak yaralanan E.K. de hastanede tedavi altına alındı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz