Gaddar eski koca bebeğinin yanında karısına saldırdı

Gaddar eski koca bebeğinin yanında karısına saldırdı
NotHaber

Bir kafede bebeğiyle oturan bir kadına eski kocası saldırdı. Başına bardakla vurdu, cam kırığıyla karısını bıçaklamaya çalıştı.

 

Manisa'nın Soma ilçesinde bir kafede karısını darbeden zanlıya kadın müşteriler müdahale etti.  O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay Atatürk Mahallesi'nde yaşandı. Kafede oturan T.Ç, masada bebeğiyle bulunan üç ay önce boşandığı eşi İ.Ç'nin başına bardakla vurdu. Daha sonra T.Ç., masadan aldığı servis bıçağıyla karısına saldırdı. O esnada kafedeki müşteri iki kadın T.Ç'yi engellemeye çalıştı. O kadınlara da saldırıp darbeden T.Ç. kafeden koşarak kaçtı.

GADDAR KOCA GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrasında şüpheli T.Ç. Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kafenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, T.Ç'nin eşinin başına bardakla vurması, hızını alamayıp servis bıçağıyla bıçaklamaya çalışması yer alıyor. Daha sonra kafedeki iki müşteri kadının adama müdahalesi ve onlarla yaşanan arbede görülüyor. Arbede sonrası adam koşarak kafeden çıkıyor. Ayrıca saldırıya uğrayan anne İ.Ç'nin bebeğini koruması ve kocasının vücudunda bıçaklamaya çalıştığı yeri kontrol etmesi görülüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz