Fırtına nedeniyle 40 metrelik gezi teknesi battı!

Fırtına nedeniyle 40 metrelik gezi teknesi battı!
NotHaber

Sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle su alan onlarca balıkçı teknesiyle birlikte 40 metrelik bir gezi teknesi battı.

İçindekiler

İzmir'in Dikili ve Balıkesir’in Ayvalık ilçelerinde toplam 40 balıkçı teknesi ve bir gezi teknesi battı. Sabah saatlerinde etkili olan Fırtına Ayvalık’ta 17 evin çatısını uçurdu, 10 ağacın da devrilmesine neden oldu.

Dikili’de Kıyıda bağlı bulunan tekneler birbirine çarparak parçalandı, kopan parçalar kıyıya vurdu. Sahil şeridine gelen balıkçılar, teknelerini fırtınadan kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

CAN KAYBI YOK

Dikili Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, fırtına nedeniyle can kaybı yaşanmadı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Liman Başkanlığı ile ilçe belediyesi ekiplerinin bölgede çalışmalara devam ettiği ifade edilen açıklamada, fırtınanın sona ermesiyle hasar tespit çalışmalarına başlanacağı kaydedildi.

Öte yandan fırtınanın etkisiyle taşan deniz, Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan 75. Yıl Parkı ve sahil şeridini su altında bıraktı. Bölgedeki oturma alanları ile çocuk parkında hasar oluştuğu gözlendi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz