FETÖ’den yeni  lobi anlaşması

FETÖ’den yeni  lobi anlaşması
NotHaber

ABD’yi merkez edinen Fetullahçı terör örgütü, propaganda faaliyetleri için bu ülkede yeni bir lobi firmasıyla anlaştı.

Fetullahçı Terör Örgütü (Fetö) boş durmuyor... Örgütün 2019'da Washington’da faaliyete geçirdiği ve Lobi faaliyetlerinin ana kumandası konumundaki yapılanması olan “Yurttaş Savunma için Ulusal Konseyi (NCCA)”, lobi firması “Mehlman Castagnetti Rosen&Thomas” ile anlaştı.

HEP AYNI MASAL...

FETÖ'nün ABD Kongresinde Türkiye karşıtı faaliyetlerini daha rahat yürütebilmek için anlaştığı söz konusu firma, “Türkiye için demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü savunmak, insan hakları ihlallerinin ele alınmasına yönelik önerilerde bulunmak ve özellikle de yurt dışında Gülen Hareketi'ne yönelik ihlalleri ele almak” amacıyla ABD Kongresine bildirimde bulundu.

“GÜÇLÜ” İMAJI ÇİZİYORLAR

15 Temmuz Darbesi sonrası tüm kurumları ve insan kaynaklarıyla ABD'yi merkez edinen FETÖ, geçen 5 yıllık sürede ülkedeki varlığını güçlü göstermeye çalışıyor. Ülkede siyasetin el değiştirmesini fırsat bilen örgütün, Türkiye ile ilgili henüz yol haritası tam netleşmemiş olan Joe Biden yönetimine şirin gözükmek ve onun Türkiye'ye olan bakışını negatife çevirmek için ilgili tüm kurumlarını harekete geçirdiği belirtiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz