FETÖ elebaşının yeğeni yakalandı!

FETÖ elebaşının yeğeni yakalandı!
NotHaber

FETÖ’nün elebaşısı Fetullah Gülen'in akrabası olduğu tespit edilen Selahaddin Gülen, MİT’in başarılı operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın, geçtiğimiz hafta ‘Fetö takımından önemli bir isim elimizde’ açıklamasını yapmıştı. Yakalanan şahsın FETÖ üyesi Selahaddin Gülen olduğu ortaya çıktı.

Gülen, yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi. MİT’in başarılı operasyonuyla ülkeye getirilen Gülen’in terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in akrabası olduğu tespit edildi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Örgüt elebaşısının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçan Gülen’in, sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle de akrabalık bağı var.

Terör örgütünün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlenen Gülen, "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakim karşısına çıkacak.

Kendi halinde bir öğretmen” olarak FETÖ'nün sosyal medya hesaplarında propagandası yapılan Selahaddin Gülen, Afrika medyasında özel partilerde para saçan milyarder olarak anılıyordu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz